Lärande & stöd, Fritidsgård

Vill du bli en del i vår framtidskommun?

I Munkfors kommun bor och förenas människor, infödda och inflyttade, i en kommun som ger en trygg och trivsam livsmiljö med kommunala verksamheter som sätter alla medborgare i fokus. Munkfors är den lilla kommunen som är bäst på att vara liten och utnyttja fördelarna litenheten ger nu och i framtiden. Munkfors kommun har en framtidstro, drivkraft och engagemang som för oss framåt. Vår vision vilar på fyra värdeområden som är extra viktiga för Munkfors kommuns utveckling: livskvalitet, bäst på att vara små, tillgänglighet och Munkforsandan. Tillsammans är de vår gemensamma plattform.

Beskrivning

Fritidsgården är en mycket viktig plats för kommunens ungdomar. De får här möjlighet till sammanhang, gemenskap och för vissa är fritidsgården en fristad. Här är alla välkomna, ska bli sedda och få känna sig trygga, precis som de är. Vårt arbete är att främja ungdomars personliga utveckling genom att locka fram, stötta och utveckla deras intressen. Vi samarbetar med föreningar, studieförbund, skolor och socialtjänsten m.fl.

Fritidsgården har i nuläget öppet eftermiddagar och kvällar tisdag till fredag. Fritidsgården ligger i anslutning till Forsnässkolan, som är kommunens mellan- och högstadieskola. De flesta som besöker oss är mellan 11-20 år.

Arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att arbeta i den öppna verksamheten tillsammans med dina kollegor utifrån de gemensamma mål som finns för verksamheten. Det kan innebära att ordna aktiviteter av olika slag, allt från idrott och friluftsliv till dans och musik. Ni tillsammans sköter planering, förberedelser, genomförande och dokumentation av verksamheten och en del administration. Du kan komma att representera din arbetsplats i olika samarbeten och nätverk. 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad fritidsledare eller har annan utbildning, erfarenhet som arbetsgivaren anser vara relevant. Du ska ha lätt för att knyta kontakter, ta egna initiativ och vara en god lyssnare. Erfarenhet av arbete med ungdomar är önskvärt.

Vi söker en kreativ och energifull fritidsledare med goda ledaregenskaper som tillsammans med kollegor kan driva verksamheten framåt. Vi söker dig som har social kompetens, har lätt för att samarbeta och vågar utmana ungdomarna och genom det främja deras utveckling. Vi tar stor hänsyn till personlig lämplighet. Vi begär utdrag ur belastningsregistret. Körkort är meriterande. 

Villkor

Intermittent anställning (timvikariat). Arbetstiden kan bli förlagd till eftermiddag och kvällstid tre-fyra kvällar i veckan. Helgarbete kan förekomma. 

Vi behandlar inkomna ansökningar löpande och anställningsintervjuer kan genomföras innan ansökningstidens slut, så skicka in din ansökan idag!

 

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Timavlönad
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad Vid behov
Ort Munkfors
Län Värmlands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/20
Kontakt
  • Helene Hjärtquist, 0563-541095
Facklig företrädare
  • Kommunal, 010-4429255
Publicerat 2024-06-04
Sista ansökningsdag 2024-07-12

Tillbaka till lediga jobb