Lärande & stöd, Öppenvård

I Munkfors kommun bor modet, viljan och Munkforsandan, en jädra anammakraft som stärker och förenar när vi ställs inför utmaningar. Vi må vara Sveriges nionde minsta kommun, men frågar du oss så är det just litenheten som är vår styrka. Vi går helhjärtat in i allt vi gör. Vi vågar och jobbar hårt för det vi vill ha. Allt går om du frågar oss, så länge man gör det tillsammans. Nu söker vi fler engagerade, stolta och kompetenta medarbetare som vill bidra till vår litenhet och göra stora avtryck.

ARBETSUPPGIFTER

Medarbetarna inom öppenvården i Munkfors kommun arbetar på uppdrag av socialsekreterare med att stärka den enskilde och dess nätverk. Målgruppen är barn och deras familj som har behov av stöd. Jobbet gäller att aktivt stötta föräldrar och stärka föräldraförmågan. Arbetet handlar om att ge praktiskt stöd som ett steg mot ett självständigt liv. Arbetstiden är förlagd på vardagar, dagtid och kvällstid men även helgarbete kan förekomma vid behov.

Lärande och stöd i Munkfors kommun söker en engagerad person som brinner för att arbeta med människor. Du behöver vara stabil, trygg och lyhörd samt ha en god kommunikativ förmåga och god självkännedom. Du är uthållig och tar ansvar för dina arbetsuppgifter.

Öppenvården i Munkfors kommun samverkar med andra aktörer som är aktuella för målgruppen.

Vill du ha ett utmanande och omväxlande arbete där du har möjlighet att utvecklas, att ingå i ett team med kompetens inom området, då är du den person vi letar efter.

 

KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som har utbildning som familjebehandlare eller likvärdig utbildning.

Det är meriterande om du har vidareutbildning i MI, Comet, Ester, rePULSE eller liknande.

Du får gärna ha erfarenhet av förebyggande arbete för målgruppen. Det är meriterande om du har erfarenhet av skolsocialt och socialt förändringsarbete ur ett salutogent och holistiskt perspektiv.

Vid urvalet kommer vi att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Munkfors
Län Värmlands län
Land Sverige
Referensnummer 2021/16
Kontakt
  • Anna Falk, verksamhetschef, 0563-541102
Facklig företrädare
  • Vision, 0563-54 10 00
Publicerat 2021-03-26
Sista ansökningsdag 2021-04-02

Tillbaka till lediga jobb